Jag hoppar på trenden

Och kör en sån lista som många har :)
Börjar skriva sen när jag har tid!


Dag 1 – Om mig.

Dag 2 – Min största kärlek.

Dag 3 – Mina föräldrar.

Dag 4 – Det här åt jag idag.

Dag 5 – Vad är kärlek.

Dag 6 – Min dag.

Dag 7 – Min bästa vän.

Dag 8 – Ett ögonblick.

Dag 9 – Min tro.

Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.

Dag 11 – Mina syskon.

Dag 12 – I min handväska.

Dag 13 – Den här veckan.

Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.

Dag 15 – Mina drömmar.

Dag 16 – Min första kyss.

Dag 17 – Mitt favoritminne.

Dag 18 – Min favoritfödelsedag.

Dag 19 – Detta ångrar jag.

Dag 20 – Den här månaden.

Dag 21 – Ett annat ögonblick.

Dag 22 – Det här upprör mig.

Dag 23 – Det här får mig att må bättre.

Dag 24 – Det här får mig att gråta.

Dag 25 – En första.

Dag 26 – Mina rädslor.

Dag 27 – Min favoritplats.

Dag 28 – Det här saknar jag.

Dag 29 – Mina ambitioner.

Dag 30 – Ett sista ögonblick

Lagar mat!

Jag har lagat köttfärssås som ska frysas in och kokat potatis. Idag ska vi äta engelsk köttfärslåda, mums!
Tindra, gosungen, ligger o sover på min arm! Det märks så väl att hon är äldre nu, hon är så pigg och är gärna vaken med oss :) Jag älskar henne!
Kram sålänge!

Måndag igen

Ja jag säger ju att tiden försvinner på nått konstigt sätt!
Idag fick jag i alla fall sova till halv 8, med nattmatning vid klockan 3 :) Så skönt och jag är utvilad.
Idag ska vi nog till Pierre en sväng, för min pappa ska hjälpa han med hans bil typ. Jag vet inte riktigt vad det var, det är ju det här med bilar o sånt som jag inte är så bra på.
Tindra ligger o sover i vagnen nu och jag borde börja packa inför torsdagen så jag slipper virra omkring och stressa då :) Jag kan ju packa ner mina kläder och blöjor och sånt i alla fall.
Kram

Se här så gullig hon är när hon tuttar på sin tumme:

Nu är det snart sovdags! :)

Måste bara säga att det är kul att ni har kommenterat lite, då ser jag ju vilka ni är! Det är faktiskt lite intressant :)
Nu är det i alla fall snart sovdags. Tindra har varit vaken nästan hela kvällen, sen klockan 18 ungefär, så nu var hon sådär trött och gråtig igen. Vi skyller på hennes moster lite, som vägrar låta lillan vara om hon låter minsta lilla i vagnen =) Men nu somnade hon tillslut i alla fall, så vi ska lägga oss nu.
Jag har varit mamma i 4 veckor nu, men visst känns det som jag alltid har varit det! Allt flyter på så bra fortfarande, och jag älskar det verkligen såååå underbart.
Godnatt på er alla!
Kram från oss =)

4 veckor nu :)

Idag är det 4 veckor sen vi låg där på BB. Helt upprymda av den underbara stunden. Vi hade blivit föräldrar, äntligen var hon här!
Nu sitter vi här 4 veckor senare, och beundrar den finaste skatten man någonsin kan få, älskade Tindra!

Tindras 4 veckors bild:


Kram

Dröm

Ibland känns det verkligen bara som en dröm allt det här. Att jag blev gravid i 16års ålder, att jag inte gått i skolan som "alla andra", att jag fått barn nu, en dotter. Det är så svårt att förstå fortfarande. Ibland när vi vaknar för nattmatning så tänker jag att "herre gud vilken verklig dröm". I början var jag rädd för dom "drömmarna", kändes som mardrömmar då. Jag var så rädd. Jag hängde inte riktigt med hela tiden genom graviditeten och allt. Jag missade ju dom första 3 månaderna av graviditeten, och sen var jag ju inte riktigt med i början. Jag var rädd och vågade verkligen inte tro på det, vågade inte tänka på det, vågade inte vara det, GRAVID. Men det gick ju inte att bara glömma, gick inte att gömma, gick inte att "slänga bort" och slippa det. Sen när alla fick veta och responsen för det mesta var positiv, då började även jag förstå att det kan funka, det kan bli bra. Men under hela graviditeten har jag gått upp och ner med det positiva tänkandet, jag har varit osäker. Men den sista månaden så kändes det bra. Jag hade köpt vad som behövdes, jag hade fixat med det mesta här hemma och först då kom jag på att jag faktiskt skulle bli en MAMMA. Jag har gråtit och känt mej ensam under graviditeten, trots allt stöd jag fick. Det enda jag egentligen skulle behövt tror jag är att nån skulle förklarat att jag skulle bli mamma, det skulle komma ett barn! För jag tror faktiskt inte att jag riktigt förstod att det var det som hände, vad som skulle hända. Fast trots allt som hände under graviditeten och allt jag känt mej så osäker på, så är jag nu helt 100 på att jag valde rätt när jag sa nej till att göra abort. Att jag valde att behålla lilla Tindra trots att jag nog inte fattade vad som hände.
Jag ångrar ingenting alls! Jag är så jävla glad att allt blev som det blev, och är som det är!
Kram

Melodifestivalen...

Låtarna suuuuuuger i år eller hur? Japp!
Tur att man har en vacker dotter som ligger på armen och sjunger för en! Kärlek till henne! :)
Jag vill aldrig sluta titta på och prata med min lilla skatt. Hon luktar så gott, beeeebis!:D Att man kan älska någon på ett sånt här sätt och så otroligt mycket!
Hoppas att skruttan blir frisk ordentligt här snart så att vi kan åka och träffa lite folk. För jag blir så himlans rastlös av att bara vara hemma om dagarna. Nu har vi ju varit och handlat lite smått idag, men det är ju inte samma sak! :)
Nu ska vi väl kolla klart på melodifestivalen här.
Kram!

Morron

Idag vaknade vi vid klockan 6 här. Jag somnade nog inte före halv 3, men är ändå rätt pigg idag. Inte så att jag skulle få för mej att gå ut och springa typ, men pigg i alla fall.
Tindra sitter just nu i babysittern, tror hon somnar vilken sekund som helst! Det är bra för vi ska in till stan och hämta sofforna jag köpte igår. Då kan hon sova gott i bilen :)
Imorgon blir hon 4 veckor lillsnuffsan! 4 veckor, inte klokt vad tiden går snabbt! :O och hon växer ju så det knakar! Åhh min stora tjej!!!!
Jag läääääängtar tills på torsdag också :D
Hej så länge!
Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Hallå mina läsare :)

Nu har ju siffrorna hoppat i höjden ordentligt. Vågar ni inte säga vilka ni är? :)

Här sitter i alla fall jag med världens finaste på bröstet. Jag har precis beställt biljetter för en tåg resa till norrköping på torsdag! Så spännande och jäklans läskigt att åka tåg med lillan. Haha vad jag kommer virra runt! Det blir spännande! Idag fick även Tindras plastmoster reda på att plastkusinen som ska titta ut snart är även det en liten flicka! En liten Izabelle tittar ut i april och vi lääääängtar! :D
Nu gosar vi vidare här!
Kramar!

Nu tittar vi på lets dance

Efter en dag i Vimmerby, som bestod av:
-Tittade på lägenhet.
Rätt så nöjd faktiskt :) Toan var ingen super höjdare, men det var fin i övrigt längenheten!
-Köpte två mindre soffor.
Nöjd även med dom! :) Super fint till lägenheten.
-Köpt lite annat till lägenheten.

Tindra var med hela dagen, men bara sov och åt hihi :)
Nu ligger hon i min famn och kikar så nu blir det massor gos <3
Kraam

Godmorgon

Idag vaknade lillskruttan vid 6 för mat. Jag är utvilad och pigg idag, trots att jag inte somnade innan halv 1. I alla fall har hon varit vaken hela morgonen, och nu var hon så trött att hon var ledsen. Men nu har hon i alla fall somnat lilltjejen :)
Själv väntar jag på att klockan ska bli över 14 så jag kan ringa min kära storasyster! hihi
Jag borde tvätta också! Det lät tråkigt....
Kram

Sovdags snart

Jo, det är nog sovdags snart. Bara väntar på sista matningen för kvällen, sen ska vi gosa ner oss i sängen. Det blir förhoppningsvis, om Tindra är frisk, en sväng till Norrköping (Micka, Erik och bebismage!) i slutet på nästa vecka :) Mysigt ju :D
I alla fall har jag kollat på Big Brother nu varje kväll. Känner väl att det är ett otroligt tråkigt program. Men det var ju värt ett försök.
Det är underbart att jag fick en så snäll dotter, som låter mej sova om nätterna och inte skriker mer än till matdags. Men det lär väl ändras med tiden ;)
Hon är i alla fall otroligt älskad! Världens Vackraste Dotter! <3
Men nu börjar man sakna rörelserna i magen mer och mer, och sakna puffarna man fick tillbaka när man klappade magen.
Jag känner mej trygg nu, när jag kan se att hon mår bra. Det är så skönt.
Ibland kan jag undra vad jag hade gjort nu om jag inte blivit gravid, eller om jag hade gjort abort. Jag hade antagligen haft sportlov nu, som de flesta andra i min ålder. Jag kanske hade varit hos Pierre, eller med nån kompis? Kanske hade jag planerat att festa med mina kompisar imorgon? Kanske hade jag bara spelat world of warcraft som vi alltid gjorde förr? Det är konstigt. För ett år sen började jag tröttna på estet programmet. För ett år sen var jag nog med Pierre vid den här tidpunkten. Kanske spelade vi wow då? För ett år sen hade jag inte en tanke på att jag nu, ett år senare, skulle sitta i soffan med en liten, fin, underbar och enormt älskad Tindra vid min sida. För ett år sen var beslutet om Thailands resan precis nytt, och vi såg fram emot att få åka iväg. Jag var så nyfiken på utlandsresan. Resan som mest bara blev dagar i sängen och illamående. Illamående och "matförgiftad" som vi trodde. Men inte var det nån matförgiftning. Det var en Tindra. Jag tyckte det skulle bli så intressant att resa iväg. Nu kan inget i hela världen vara mer intressant än livet här hemma med våran dotter, ingenting!
Nu i efterhand ser jag ju så självklara symptom på graviditeten. Jag var galet trött redan några dagar efter den troliga befruktnings dagen, jag blev illamående, jag blev yr av att gå upp för trappor och kände att hjärtat slog mer. Jag hade ingen ork alls. Undrar verkligen vad som hade hänt om vi märkt att jag var gravid redan från början. Hade vi haft lilla Tindra här nu, eller hade nån fått mej att göra abort? Nej aldrig abort! Det sägs ju att man bara ångrar dom barn man inte får, och det kan jag tro! Jag skulle aldrig byta händelserna i mitt liv mot det liv en "vanlig" 17årig tjej lever. ALDRIG! Åh vad jag älskar att allt blev som det blev! Allt för min dotter, allt.

Snart ska vi bli friska igen! :)

Hoppas jag iaf! :) Jag är bara lite täppt i näsan nu mera. Tindra mår absolut bättre idag! Vi har varit på BVC idag. Nu väger stora tjejen 4330g och är 56,5cm lång! Hon har växt 2,5cm på en vecka. BVC-sköterskan var tvungen att mäta om några gånger för att tro på det, men det blev samma svar hela tiden, 2,5cm! Otroligt vad stor hon börjar bli nu!
Efter BVC följde vi med hem till Pierre en sväng(och sooov lite(a) hihi). Nu är vi hemma igen och jag blev liiiiiite sugen på ravioli. Snuffsan ligger på min arm och tittar. Så vacker!
Nu är det goooos som gäller, i väntan på att plastmoster ska höra av sej!
Kram

RS-virus

Vi var hos doktorn igår, med lilltjejen. Hon var så rosslig i bröstet. Det var RS-virus dom hittade, men som tur var så var hon inte så dålig att man måste ligga inne. Så hon fick andas in lite adrenalin och koksaltlösning sen fick vi åka hem.
Men idag är hon lite rosslig igen. Så nu väntar vi på samtal från västervik igen. Dom får bestämma om vi ska åka ner eller inte.
Usch för det här! Mitt hjärta bara gråter...
http://adelinn.blogg.se/ har fixat ny header till mej igen :) Taack!

Sjuuuuk

Min lilla flicka är dålig :( Tindra älsklingen är hostig och snorig, så vi väntar på samtal från barnmottagningen i Västervik. Dom vill nog kolla på henne. Hon är riktigt slemmig i halsen. Det är så jobbigt att se henne sjuk!

"3 veckors-dagen"

Igår blev ju skruttan hela 3 veckor, helt otroligt vad tiden går snabbt!
Först var Josefine, våran granne, här och tog kort på oss. Sen var vi och hälsade på hos Tindras farfars kompis i Kisa. Ännu en person i kö för att få vara barnvakt åt lilla prinsessan! ;)
Inatt har hon varit lite krasslig. Hostat och hostat tills hon kräkts :( Och idag har jag vägrat att lägga ifrån henne, har varit så orolig. Men nu verkar det bli bättre. Däremot har hon ordentligt med torsk som inte vill vara på "våran sida" :/

Så här vacker var hon på sin 3 veckors dag!:

Dåligt

Det är dåligt med uppdateringar här nu. Känns som att jag inte har nått att skriva om just nu. Imorgon blir våran flicka hela 3 veckor(!), och visst märks det att hon börjar bli "större". Hon är vaken och pigg om dagarna(och kvällarna), äter som en häst och bara växer. Hennes utseende förändras snabbt och man ser mer och tydligare "drag" från både mej och Pierre. Tycker att hon är riktigt lik Pierre nu :)
(Märker nu att jag kan hitta massor att skriva om när jag väl börjar. Det svåra är alltså att börja skriva!)
Hon är snorig fortfarande, Tindra. Stackarn! :(
Nu ska jag nog fixa upp mej till sängen, för jag är TRÖTT!
Godnatt på er :)

Saknar!

När jag går in på det "gravidforum", som jag var inne på under graviditeten, och ser alla nya fina magar så där små och perfekta, då saknar jag att ha magen! Den var ju så mysig! Känslan av att känna någon som man aldrig träffat innan. Känslan av att känna dom små rörelserna. Kan man inte få ha barnet både på insidan och utsidan samtidigt??? Jag saknar att klappa tillbaka på magen när jag får mej en liten buff! Men jag vill inte att lillan ska vara tillbaka där inne! För samtidigt som det var så gosigt att ha henne i magen, så var det så läskigt att inte helt 100 kunna veta att hon hade det bra! Nu kan man se hela tiden att hon har det bra. Det är en trygghet.
När jag kollade på förlossningskliniken i förrgår tror jag det va, var det en liten bebis som föddes i vecka 24, en som föddes med outvecklade lungor och en som föddes med tarmarna på utsidan av kroppen. Då tänker jag att jag har haft sån tur att få en frisk och go' bebis, i "rätt" tid!
Men det är galet vad jag saknar magen!

Min STORA dotter kan LE :)

Min fina älskade dotter kan faktiskt ge svarsLEENDE nu! :) Så otroligt vacker! Man riktigt SMÄLTER!
Det är svårt att fånga på bild, men ett halvt om halvt leende har jag i alla fall på bild!




Nu är det sovdags!

Hos Pierre!

Idag är vi hos Pierre. Super mysigt tycker jag! Tindra vill inte sova själv ens i vagnen nu. Bara ligga på mammas bröst lilla gumman! Men jag har inget emot det, det är ju så himlans mysigt!

Hemma :)

Nu är vi hemma igen efter dagen i Virserum! När vi kom hem väntade ett paket på bänken, från våran kompis Felicia. Så idag har Tindra fått en mössa och en body :) Tack så jätte mycket!



Nu ligger Tindra i morbror Johannes famn och gosar :)



Besök på mormors jobb

Idag är vi på besök i virserum på mammas jobb:) TindraGos ligger i min famn och sover så sött! Hon är så vacker. Skriver mer när vi kommit hem:) Kram

Ny badad och nöjd, 2 veckor gammal!

Nu ligger lilla tjejen i sin vagn och sover. Idag har vi träffat hennes gammelfarmor, på Pierres sida, syssling och flera andra. Efter det gick vi till gammelmoster Jennifer.
Pierre fyller ju år idag, men både han och jag är fortfarande dåliga. Stackarn, vara sjuk på sin 18års dag kan inte vara kul alls! :(
Tindra fick i alla fall lite presenter. Av gammelfarmor fick hon 1000 kronor och av gammelfaster fick hon en klänning och en kofta.
Jag hade ju tagit på henne lite fina kläder, klänning och strumpbyxor. Men dom kläderna fick inte vara på nån längre stund för hon ville att mamma skulle få tvätta ordentligt! Så bajsparty har vi också haft idag!
Hon är ju 2 veckor gammal idag! Fy vad det går snabbt!

Tindra 2 veckors bild:



Tindra badar:


Tindra och syssling Leo:


Och igår var ju även min syssling här.
Tindra och mammas syssling:

Hallå!

Nu är jag frisk(are) igen :)
Idag fyller Pierre 18år, och lilltjejen blir hela 2 veckor!
Snart bär det av in till Vimmerby. Först ska vi till Pierres kusin och sen ska vi till min moster.
Ska fixa en 2 veckors bild på lillan också sen.
Skriver när vi kommer hem igen!
Kram

Förkylda!

Igår var vi ju på BVC. Våran lilla tjej väger nu 3980g och är 53cm lång! Helt otroligt vad hon går upp i vikt! :)
Efter BVC gick vi till Natta och Ellioth en sväng tills mamma kom från jobbet. Vi fick fina presenter både jag och Tindra. När vi kom hem kom Pierre till oss. Men det blev ingen längre stund, för uppe i sängen under 2 täcken låg han och skakade och sa att det var kallt. Han fick ringa efter skjuts och åka hem igen! Vi tog tempen på han, 39,8 grader... Hur orkade han ens ta sej hit? Stackarn!
Idag vaknade i alla fall både Tindra och jag täppta i näsan, så det smittar ju. Uschans!

BVC idag :)

Idag blir det att åka in till BVC. Undra hur mycket tjockis hon har blivit nu prinsessan? :)
Sen efter det går vi till Natta och Ellioth en sväng, tills min kära mamma har slutat jobbet och kan hämta oss! :)

Prinsessan idag:



En (TRÖÖÖÖÖTT) bild från igår:


Så fin hon är! =)

...

Blev tvungen att ta panodil efter denna hemska feber. Så nu är den borta!(för ett tag i alla fall?)
Men usch vad det är jobbigt med onda tuttar och feber när man ska amma! Men det blir snart bättre :) Bara kämpa på! Nu vaknar hon visst igen. Inte lustigt när hennes pappa har HÖGT ljud på tvn... -.-'
Får väl skriva igen när hon somnat :)
Kram

Mjölkstockning!

Ja det har jag lyckats dra på mej! Usch och fy vad ont det gör! Satt i duschen över en timma igår. Sen bara amma, amma och amma. Det kändes bättre idag på morgonen, men så fort jag kom ur den varma sängen, SAMMA SAK IGEN... Idag kommer en tjej i alla fall hit och informerar om barnförsäkringar, jag är ju inte så inne i det så det är nog bra :) Nu ropar visst lillan igen, SötUngen!<3
Kram

Det här med rubrik........???

Dagen började som "vanligt" med att gå upp vid 05.30 för mat. Sen ner och sova på soffan (a) Super mysigt! :D
När vi vaknade var jag helt blöt över hela bhn och morgonrocken som jag hade på mej, BRÖSTMJÖLK..... Inte gosigt alls. Trodde det var lillan som hade kissat först, men nae.
Jag har fixat i mitt rum också, så jag slipper lägga ifrån mej Tindra så långt bort hihi. Nu står hennes säng precis över min :D Innan har hon sovit hos mej för jag tycker att det är för jobbigt att lägga ifrån henne så långt ifrån :)
Ikväll har hennes pappa kommit, han ska sova här. Massor mys :)
Jag börjar nog bli förkyld IGEN... Så jävlans jobbigt!
I alla fall har hon börjat vara lite mer vaken nu. Hon ligger gärna och tittar och pratar lite. Speciellt med lamporna! Gulliga tjejen!
Nu ska vi mysa vidare i soffan :)
Kram


En dag på soffan

Som vanligt? hihi
Vi har bara legat på soffan och gosat idag, jag och snuffsan. Super mysigt! Hon sover så gott på mammas arm :)
Ikväll fick morbror Filip gosa lite, det slutade med att även han somnade med snuffsan på bröstet!



Nu ligger hon här brevid mej på soffan och gottar sej. Filip har redan lärt henne att ha handen innanför byxorna, för visst hade hon kört in handen ordentligt i blöjan! Gulliga lilla Tindra hjärtat!

En vecka!

Igår blev hon en hel vecka våran flicka! Tiden går redan alldeles för snabbt tycker jag! Och hon har ju blivit stor! Riktigt knubbig om kinderna, hihi. Fast fortfarande finns det kläder i storlek 50 som är lite stora, men det är dom större 50. Igår hade mamma ljusparty här hemma och Tindra fick massor av gos av mitt fadderbarn, Ellioth, på 2,5år. Inte ens Ellioths mamma fick klappa Tindra utan att han blev galen!

Ellioth och Tindra.


På kvällen kom hennes pappa, och farbror en sväng också.
Måste ju slänga in en bild på tjejen en vecka gammal också!

TindraBus

Fiiiina flickan!

Våran dag

Det började med en super bra natt. Tindra vaknade en gång vid 1 och sen vid halv 6. Så duktig! :) Sen slumrade vi till på soffan till klockan halv 10. Då gjorde vi oss iordning för en sväng till stan. Vi hittade lite smått. Bland annat en BH till mej som var VÄL behövligt måste jag säga. Har nu storlek F i BH:n. Det är INTE dåligt! haha
När lillan blev hungrig gick vi hem till hennes gammelfarmor och matade och gosade. Det slutade med en ned bajsad bebis OCH mamma... haha lilla hjärtat! Så jag fick springa runt i bara leggings och jacka på ica när det skulle handlas ammningskupor, för dom går också åt! Mjölk är det inte dåligt med. Finns väl för ett par barn kan jag tro!
I eftermiddag kom hennes pappa och farfar, farbror och pappas kusin på besök. Och ikväll har hon fått ett bad av mamma och pappa. Det gillades nog :)
Nu ligger hon hos moster och sover så gott, ny badad och mysig. Hon är så fin min lilla tös!
Vi ska titta på melodifestivalen nu i alla fall!
Kram på er!

Farfar, farbror och lilla Tindra!


Moster och Tindra.

Stora tjejen

Idag var BVC här på hembesök. Lillan gick ju ner precis på gränsen till för mycket på BB. Från 3610g till 3245g. Men nu hade hon gått upp 305g på 3dagar! Så nu är hon stora tjejen igen på 3550g :)
Igår tog vi ju premiärturen med vagnen. Inget vidare för varken mej eller Tindra... Det blåste som jag vet inte vad, det tyckte hon inte var trevligt, och min rygg var helt förstörd när vi kom tillbaka. Så dom får vi vänta lite med, promenaderna som jag sett fram emot. Efter lite vila i soffan hoppade jag i alla fall upp och bakade bullar! Mums!(Och dom är nästan slut!) Sen kom Pierre och så blev det bara massa gos.
Inatt skulle jag byta en kiss blöja i mitt knä. Det slutade med en bajs i mitt knä. Hihi hon är för snäll hon!
Nu sover hon så gott, men det är nog dags för mat snart :)

Idag har jag för första gången, på säkert 5 månader, jeansleggings och en mindre tröja på mej. Känner mej riktigt fin! :)

Snäll flicka

Hon är (än sålänge?) riktigt snäll våran flicka. Jag blir väckt två gånger om natten för matning och blöjbyte, sen sover hon nöjd och glad vidare. Men det lär ju bli annat snart kan jag tänka mej! hihi
Nu ligger hon här brevid mej och snuffsar lite. Vid 14 tiden ska vi promenera bort och möta moster vid skolan, och ikväll kommer lillans pappa tillbaka. Imorgon kommer BVC på hembesök, hoppas hon har växt på sej lite! Hon gick ner rätt mycket innan vi åkte hem från BB.
Jag är så sugen på att baka och fixa bullar. Men frågan är om man vågar det? Jo det gör jag nog!


En bild från igår på Tindra och gammelmoster(om det nu heter så?).

Nöjd och glad

Visst är hon det lilla tjejen! :) Så mysig.
Idag har vi haft fullt upp med besökare. Så lillan är helt totalt slut nu och sover så det knakar. Ibland hör man en liten snarkning också :) Först kom Pierres mormor och farbror Robin. Sen kom tant Jennifer och så var farfar Jiri här. Så hon har ju fått massor uppmärksamhet i alla fall.
Hennes farfar hade med sej lite kläder som han hade köpt. Några jätte smidiga pyjamasar som det var typ öppet på precis vid blöjan, så man slipper väcka henne varje gång. Sen en body och strumpor och mössa. Rosa med guld text på till prinsessan! :)
Nu ikväll har hon bara ätit och sovit, det var nog tröttsamt att ha så mycket besök på en dag. Jag har duschat en ordentlig dusch, för jag svettas verkligen inte mindre bara för att magen är borta. Men nu känner jag mej riktigt fräsch! :)
Tänkte visa upp min fina deg mage också. Inte så jättebra bild men man ser ju lite iaf :)



Och sen en liten snuttare!



Fick bara ett enda svar på vilka det är som läser min blogg egentligen, så jag frågar igen!
Vilka är ni?

Första natten hemma

Fick en order om att uppdatera bloggen. Hmm, Hur många är det som läser egentligen? Och vilka är ni?

Igår kom vi hem från BB! Super skönt och massor med mys! Hon var lite gnällig igår kväll, men natten var helt otroligt bra! Vaknade för mat hlav 2 och sen fyra. Sen sov hon tills tjugo över 8, då blev det mat igen. Nu sover hon igen här brevid mej. Min fina flicka!

Igår kväll fick hennes pappa ta hand om henne lite. Jag ville inte ens släppa henne själv i sin säng. Det är riktigt jobbigt att se henne ligga själv i sin säng och titta. När hon får plats hos oss i sängen! Jag älskar henne så mycket min lilla Tindra. Helt obeskrivligt!

Så vacker hon är

Helt otroligt att den lilla människan har levt i min mage i ungefär 9 månader! Att hon från början var en liten osynlig prick som nu är en fullt utvecklad BEBIS! Det tog lång tid för mej att förstå att del ett av livets största resa redan var över. För nu i efterhand förstår jag inte vart graviditeten tog vägen. Så som jag önskade den bort i slutet, önskar jag nu att jag hade den kvar en liten stund till för alla minnen. Det är inte längre nån som sparkar och busar i min mage, hon ligger istället här brevid mej nöjd och belåten. Det är otroligt hela allt, att föda barn, att bli mamma.
Mitt största bekymmer under förlossningen var att min lillebror, som tjatar om att han är en "viking" , skulle tycka att nu var även jag en "viking". När hon väl kommit ut så sa jag till mamma att det var så coolt att föda barn. Och det är det verkligen! COOLT

Hon är värd allt våran lilla prinsessa!



Här kommer också en något drogad mamma!

RSS 2.0