Söta små små kläder!

Idag kom det paket med fina små kläder. Helt otroligt söta var dom! Jag bara längtar till h*n kommer ut nu. Slippa denna oro blödningarna ger mej. Jag blir ju helt nervös och går o känner efter om det kommer mycket eller om det slutat. Trots att det enda som hjälper är att ligga och vila... Jag blir så galet rastlös. Finns massor att göra och jag kan inte ens ta upp tvättkorgen från källaren längre. Men jag blöder gärna sålänge allt är bra med Liten! :) På fredag får vi se h*n igen. Ska bli mysigt! :)

Jag blir galen!

Ja, jag blir galen på dessa blödningar! Dom gör mej ju så jävla orolig. Trots att jag vet vad det är. Och jag blir helt handikappad och måste ligga stilla dagarna igenom... Uschans för det här. Det läskigaste är att vara hemma själv då också!

10 till 5

Haha, dom där 10cm på staketet har nu kortats av till högst 5cm! Helt otroligt vad snö!

Saffransbullar färdiga. Luktar underbart!

Nu är bullarna färdiga och det luktar helt JULigt. Fatta att det snart är jul... Det här året har försvunnit iväg. Snart är Litens år på g. Inte alls långt kvar nu. Första gången jag tittade dagarna var det 133 dagar kvar. Ingenting tyckte jag,,, men vad är 49 dagar mot 133?!? Absolut ingenting. Helt otroligt!
Förstår heller inte vart all snö kommer ifrån? Det har snöat hela dagen än. Ska fortsätta hela dagen och natten också. Vårat staket är snart täckt. Kanske 10 cm kvar som sticker upp nu.

Nu ska jag käka upp alla bullar! :D

Måndag och vecka 34 :)

Idag är det vecka 34 som gäller! :) Bara ungefär 7 veckor kvar! Och Liten får stanna inne minst 5 veckor till tycker jag!
Nu ska jag upp o handla till saffransbullar. Sen blir det baka som gäller här! :)

På fredag ska jag även på TUL igen. Så mysigt att få se Liten igen. Längtar! :D

Tyst

Ja, det har varit tyst här i några dagar. I fredags var det julbord, SÅ GOTT! Igår var jag med mamma i Västervik och handlade lite :) Så har inte haft så mycket tid att sitta framför datorn.
Idag är det ju iaf första advent. Myyys! Jag har pyntat lite i mitt rum :) Snart är det jul!

Idag är det bara 50 dagar kvar tills Liten är beräknad att titta ut! :)

Mage vecka 33

Ja, tänkte slänga upp nya bilder på maaaagen :)

Mätt och trött!

Ja, nu har jag lagat mat. Ugnsbakad falukorv och potatismos. Mycket gott!
Jag är trött... Fast det är jag alltid nu för tiden! :)

Winnerbäck och laga mat

Skalar potatis och lyssnar på Winnerbäck. Våran kattunge är dum i huvet.

Jag börjar bli riktigt sugen på att få veta vem som busar i min mage! När h*n drar igång med sina ryck och skutt och sprattel blir jag riktigt sugen. Vem är Liten lik? Söta lilla Liten!

Torsdag

Ja, godmorgon... Vaknade utav att min bror kör igång musik.. Vid klockan halv sju på morgonen... Respekt? Nae
Har i alla fall ätit frukost och nu ska jag börja packa förlossningsväskan tänkte jag. Om orken finns. Annars somnar jag nog bara om istället. Ah, får se..

Jaha, sen natt igen!

Trots att jag nästan somnar med ögonen öppna :)

Idag var det ju föräldrakurs. Jätte trevligt faktiskt, och man kände att man inte var ensam om alla konstiga saker man har för sej. Speciellt humöret ;) hihi
Efter det så följde jag med P hem ett tag. Firade hans lillebror. Sen kom mamma och hämtade upp mej och jag följde med och handlade. Det tog långt över en timma... Seegt och mina fötter är skapligt trötta :P
Nu har jag precis duschat och ska sova. Riktigt länge hoppas jag på! :D
Godnatt!

Godmorgon!

Jag har precis vaknat :) Om en timma bär det av mot staden och föräldragrupp. Så nu måste jag äta lite och fixa mej. Somnade med blött hår igår... Ser ganska snyggt ut!

Kväll, jag är trööööött!

Jag ligger och glor på tv. Det är trist som jag vet inte vad ikväll... Mamma har tänt upp i pannan och glömt att stänga om sej, så nu STINKER det rejält i huset.. Jag är nog hungrig också, och gnällig som vanligt ;) Jag längtar tills imorron, föräldragrupp! :)
Nu har Liten hicka igen, undra om fostervattnet är så gott att h*n dricker så h*n får hicka hela tiden.
Min fina bebis!

Pepparkaksbak :)

Nu har jag bakat pepparkakor, mums! Liten sprattlar på, och gillar inte när jag ligger på vänster sida:) Söta, älskade, lilla unge!

Nu ska jag gnälla lite :)

Jag somnade på soffan ett tag. Skulle jag inte ha gjort för nu har min rygg inte lust att hänga med mej längre... Hmm.. Och på tvn går samtidigt nån tvshop, på tv4 fakta, om nån grej som ska lindra smärta i ryggen... Riktigt kul! Det bara snöar o snöar ute. Det är faktiskt mysigt, bara det inte är blask. Ju mer snö, desto närmre bebis! :)
Nu öppna katten dörren och det blååååser inte lite?! Hmm, dumma katt iaf...

Sussi- Vet inte om magen har börjat sjunka riktigt, men Liten har i alla fall borrat ner sej och fixerat sej, så det är säkert det :)

Besök hos BM avklarat!:)

Ja nu är jag hemma efter besök hos BM. Lilla Liten är fixerad, det betyder att h*n ligger långt ner i bäcknet och sitter ganska så mycket fast:) Jag väger 71kg nu, har gått upp 8kg sen inskrivningen. Inte så mycket ju:)
På fredag nästa vecka är det dags för nytt tillväxtultraljud. Barnmorskan sa att Liten kanske växer på sej lite nu när jag inte jobbar och tar det lugnt. Hoppas h*n gör det då:)

Kväll med massa ont i ryggen. Skööönt! :)

Nu sitter jag hos P :) Vi ska snart äta rostmackor(och dricka oboy hoppas jag ;)) :D
Imorgon är det dags för bm besök igen :) På onsdag är det första föräldragruppsmötet! Spännande!! :)
Jag har iaf sjukt ont i ryggen idag. Tjockisen väger ju 1600 gram ungefär, klart att det blir tungt. Trots att h*n är liten för sin "ålder" hihi :)
Nu börjar tiden, då det är dags, komma ganska nära. Det är ju bara 35 dagar kvar tills Liten är "färdigbakad" :) så allt mellan 35 till 69 dagar kvar tills h*n kommer! Hoppas bara att h*n stannar tills efter nyår! :)


NU ÄR JAG HUNGRIG!

Seeeeeg dag!

Ja, har precis orkat mej upp efter en riktigt LAT dag! Jag somnade ju liite sent inatt och så vaknade jag vid 7 tiden. Kunde inte sova vidare utan satte mej vid datan, tills ungefär 10.30 då jag ganska snabbt somnade igen. Det här med att vara vaken hela nätterna är väl inget som kommer upphöra när Liten kommit. Om inte Liten är en sån snäll och rar bebis, som fattar vad natt är, vill säga :)
Har i alla fall stoppat väskan, som jag ska ha med till förlossningen, i tvättmaskinen. Så det är nog färdigt snart. Då ska det bara torkas och sen är det packa dags!



Att packa i förlossningsväskan:

Till mej
- Mysdress(ombytes kläder)
- Pyjamas
- Amningsbh och amningsinlägg
- Underkläder
- Bindor(får några riktigt stora på sjukhuset)
- Nessesär(med tandborste, tandkräm, hårborste mm)
- Kamera+sladd+laddare/extra batteri
- Pengar
- Tidningar(för tidsfördriv)
- Godis(Jag äter nog hellre FRUKT!)
- MVC journal (papper på blodgrupp och sånt)
- Legitimation(även pappa måste ta med leg)
- Patientbricka
- Förlossningsbrev(om man skrivit sånt)

Till lilla Liten
- Pyjamas
- Några bodys(vet inte hur många, men Liten kommer nog kräkas ner lite iaf)
- Några par byxor
- Strumpor
- Mössa
- Snuttefilt
- Overall


Tänker hålla så länge som möjligt på att ge lilla Liten napp! Helst inte alls, men får se hur det funkar :)

Magbild!

Jätte länge sen jag la ut bild på magen. Men eftersom jag tycker att den har stannat lite i växten så har det ju kvittat. Det beror ju mycket på hur man tar bilden när man ska jämföra. Så om ni tycker att den krymper förstår jag er, det ser faktiskt ut som den har krympt lite...

Hmm,,, fattar noll!

Jag är inte så smart som jag önskar ibland. Nu är jag jätte sur för att jag inte kan lägga in en ny header. Trots att jag följer beskrivning efter beskrivning så händer det ingenting... Nån som kan förklara noga för mej hur man gör???
Jag blir galen när inget funkar på mitt sätt!

Godmorgon! :)

Ja, godmorgon! Fast att jag skulle kunnat sova hur länge som helst idag är jag vaken, och till och med pigg! :O
Svårt att somna inatt även om jag la ifrån datan. Jätte svullen i benen, säkert ingenting mot vad som komma skall, men i alla fall så känns det som det kryper i benen. Jätte svårt att ligga stilla och jag vill bara röra på benen helst gå! Usch vad läskigt det känns! Jag känner mej totalt rastlös när jag tänker på att jag inte får jobba mer. Vad ska jag nu göra hela dagarna i allt från 36 till 70 dagar, beror sej på när Liten vill titta ut?? Städa kan jag göra, och plocka med Litens kläder, för det kan jag knappt få nog av. Plus att jag måste packa bb/förlossningsväska. Dom bad mej att ta med den till förlossningen i fredags. Jag hade ju inte ens nån?!?
Liten kan ju iofs hitta på hyss och komma när som helst. Men helst vill jag att h*n stannar inne tills efter nyår. H*n får inte välja nyårsafton att titta ut på bara! Alla festar ju till det då och dricker åtminstone ett glas vin eller en öl. Inte vill jag ta taxi till förlossningen, och inte ska alla behöva tänka att jag kanske måste åka till förlossningen så vi kan inte fira. Nej stanna där inne tills i alla fall 3 januari!


Jag hade fått en fråga så tänkte svara på den här!

Angie-
Är du ensamstående mamma eller har du pojkvän? :)

grattis till magen:D så fin!

Svar:
Hej Angie, och tack! :)
Nej jag är inte ensamstående utan har pojkvän. Dock bor vi inte ihop, hoppas att han har möjlighet att flytta med mej sen när Liten kommit!
Kram

Gud vad sent det blev :O

Ja, lite sent ikväll(natt)!
Har läst massa strunt på internet och bara tappat bort tiden...
Nu vaknade iaf Liten till i magen, så nu blir det gos och prat:) H*n förstår ju så bra och inte berättar h*n för nån heller!
Hick hick, haha ÄLSKADE LILLA BEBIS!!


Godnatt där ute! :)

Konstigt :O

Nu kan jag se bloggen men inte några inlägg... Det måste vara nått fel ju!:O

Hmm...

Jag kan inte se bloggen??? Varför kan jag inte? Kan nån se?

Natt

Jag och Pierre sitter och skrattar åt min fina "vulkannavel". Gör massa olika skrock-test och alla visar flicka! Är du inte en pojke Liten? Hmm, blir ju fundersam, trots att man inte ska tro på sånt där :P
Har pappa rätt Liten? Eller har mamma rätt? Hmm, bara cirka 7-8 veckor kvar innan vi får veta hoppas jag :D
Ojojoj vad vi längtar efter dej!

Usch!

Hemma! Efter en natt på förlossningen..
Började med en galen blödning igår och jag blir livrädd. Ringer till förlossningen och jag får komma in.
Gör ctg som ser fint ut. Sen den trevliga gynundersökningen... Usch för den säger jag bara! Upp o pilla med massa järnsaker... Läkaren hittar iaf ett blodkärl som bara spottar ut blod, och vill absolut inte sluta blöda. Trots att hon försökte med nått medel.
Får göra urinprov och så hittar dom urinvägsinfektion. Får stanna över natten och fick medicin för att stoppa blödningen och mot urinvägsinfektionen.
Massor med små bebisar överallt. Nästa besök på förlossningen är med föräldragruppen och efter det ska jag fan inte dit förrens lilla Liten ska ut!


Gjorde även ett TUL och Liten beräknades väga ungefär 1620g! Stora lilla Liten! :) Fick se lilla munnen också, som gapade och lilla näsan och ögonen, även hjärtat och alla 4 kammare. Gud vad fin Liten är. Helt otroligt! Snart kommer h*n ut! Vackra underbara lilla Liten. Jag längtar efter dej!

60 dagar!

Ja, nu är det bara 60 dagar kvar. Lilla Liten är riktigt stor nu, och stark också för den delen! Nu börjar man bli riktikgt nyfiken på vem som gömmer sej där inne! Det börjar låta som tjej runt om, men jag håller fortfarande på pojke :)

Bara 8 veckor kvar ungefär och om tiden fortsätter i den här farten är ju det typ redan imorgon :)

Grattis pappa! :)

Ja, idag fyller pappa 39år. Grattis till han! :)
Mamma o jag har bakat marängtårta till han, och Elvira har bakat chokladbollar som snaaaaart är uppätna.

Idag ska jag bygga klart lilla Litens byrå :) Alla kläder och saker ligger i Litens säng nu. Ser bara stökigt ut!
Ska ju till ullared i slutet av november nu, eller i början av december :)

Vagnen som Liten ska ha har kommit till posten. I det paketet även täcke till vagnen, plastad frotté till vagn och säng och barbapappa bäddset till vagnen. Säkert mer, men hur mycket måste jag minnas? Så det ska nog hämtas ut snart:)

Nu är vi inne i vecka 32 och det är absolut inte lång tid kvar!:)






Allt beställt från www.annaaxel.se

Hick... hick... hick!

Hihi :) Lilla Liten har hicka som jag vet inte vad, och jag tror att det kan vara liiite störande för bebis. Skulle i alla fall jag tycka ju(a) :) Det hickas o hickas o hickas, där mellan alla hick får man en sur spark. Gud, skulle bli galen om jag hade hicka på så vis. Jag säger "hickar du en gång till får du en tia". Jag är rejält fattig snart! :)

70 dagar!

Nu är det mindre än 70 dagar kvar, och vart tar tiden vägen?!
I alla fall försöker jag prata allvar med liten, men inte verkar bebis förstå mej... Man kan inte sparka mamma på revbenen, och man får inte trycka överallt så det känns som att mamma ska gå av.
Busig skitunge där!:)

Trött :)

Igår var jag ledig. Men blev ändå att gå upp tidigt-.-
Gjorde faktiskt ingenting på hela dagen. Men på kvällen blev det våfflor! Mycket gott. Plus att älsklingen ringde!! :D

Idag har jag inte gjort så mycket heller. Grodan rullar runt där inne. Jätte mysigt säkert! :)
Jag är i vecka 30 nu och om bara cirka 10 veckor (+ - 2 veckor) har vi lill*n ute istället. Helt otroligt. Vad snabbt tiden har gått!

Imorgon ska jag till barnmorskan och sen blir det jobb!:)

Nu längtar jag bara efter SÖNDAG!

RSS 2.0