Bilder :)

Först en riktigt snygg morsa på förlossningen :)



Sen en alldeles ny Tindra



Sen en 6 timmar gammal flicka

ÄNTLIGEN!

Äntligen äntligen äntligen är hon här!!! Våran alldeles perfekta prinsessa! Kan inte bli bättre! Nu ligger hon på pappas arm och sover, så jag passar på att sätta mej här en sväng :) Förlossningen tog i ordentligt tillslut, 12 dagar över tiden. 30/1, 13 dagar över tiden, är hon här! 3610gram och 51,5cm lång! Vilken kärlek! Lilla snuffsan.
Nu ska jag ta en dusch medans hon sover. Sen kommer nog bilder senare idag :) Kram

BF+3 Uppdatering

Måste väl berätta lite vad som händer. Min slempropp har gått. Jag har sammandragningar, men dom gör inte så ont. Mest obehagliga. Har mensvärk och lite lätt blödning. Så nu måste det ju vara på gång snart! Annars bara väntar jag, som vanligt.

BF+2

Hade aldrig innan kunnat föreställa mej hur det skulle vara att gå ÖVER det där jobbiga BF datumet! Jag som trodde att väntan var jävlig från o med vecka 38-39. Det var INGENTING, absolut ingenting(!), mot den här väntan. Nu känns varje dag, timma, minut och sekund otroligt lång och dyster! Man känner att allt bara är onödigt.
Dom säger:
"Njut av dom sista veckorna" - Njuta? Av att bara vänta och vänta och vänta? Njuta när det känns som att det inte kan bli mer trist om dagarna än vad det redan är?...

Idag var jag ju i alla fall hos barnmorskan. Min mage som alltid varit så "liten". Var hela 37cm idag! För 2 veckor sen var den 34. Innan har den växt runt 1cm var tredje vecka. Nu 3cm på 2 veckor! Kanske är en riktig knubbis där inne då?
Efter bm gick jag till moster. Sov till klockan två eller nått tror jag. Sen spelade jag kort med Lucas. Rasmus fick magsjuka, min pappa har magsjuka, mamma var lite illamående förut och Pierre kräktes igår. Men jag, jag har inte minsta lilla känning. Det sägs ju att förlossningen brukar sätta igång vid magsjuka. Bara för att man nästan hoppas på att få den, händer inget. Fast kanske är tur det också, för magsjuka kanske inte är så kul att ha på förlossningen.

Jag ska i alla fall tillbaka till moster imorgon. För det var trots allt roligare att ha något att göra än att bara sitta hemma. Då hamnar jag ju oftast bara här -framför datorn, eller i soffan -för att sova eller titta tv.

Hoppas att du vill titta ut snart älskade lilla bebis. För nu är det inte roligt att vänta längre.

BF+1

En dag över BF och jag är redan trött på det! :O
Nu ska vi i alla fall åka till barnmorskan. Sen ska jag till moster ett tag. Skönt att ha nått att göra i all väntan...

Ingenting..

Ingenting händer... Det är totalt lugnt och inte ens en liten sammandragning som gör mej illa... Idag är det BF iaf. Om hon nu kunde räkna skulle hon nog se till att komma ut snart.. Men nae...

På g eller fjantar kroppen mot mej?

Vaknade just för att gå och kissa. När jag torkar mej upptäcker jag att jag har ROSA flytningar! Hoppas verkligen att det betyder nått! :) Spännande
Kom igen nu lilla bebis! UUUUUUT :)

Inget bm besök idag

Nej, det blev inget med det. Fick ny tid på tisdag istället. Idag har jag bara sovit och suttit här framför datan. Var ute en stund, på trappan, i bara linne. 4 minusgrader och svetten rann... Kladdigt och mysigt.
Nu vill jag vara frisk istället. Så bebis kan komma ut. För sålänge jag är sjuk får hon stanna!

Fyfan för denna hosta...

Här sitter jag vaken vid klockan 3... Det går inte sova längre. Hostan är helt sjukt för mycket nu, och hostmedicinen jag fick av mamma hjälper inte ett piss... Herregud...

Idag ska jag iaf till barnmorskan. Fast jag lär ju vara svart runt ögonen och helt slut... För inte i hela världen kan jag somna... Jag blir galen...

4 dagar till BF idag iaf.. Men nu får hon gärna stanna. Skulle aldrig orka nu. Jag blir skakig i benen av att ställa mej upp från sängen. Usch i helvete för det här...

5 dagar kvar nu...

Jag är riktigt förkyld... Täppt i näsan och hostar så jag tror att jag ska gå sönder! Så nu är jag NÄSTAN glad att hon vill stanna lite till :) Men väntan blir bara jobbigare och jobbigare... Fler och fler som frågar om det har hänt nått eller om jag känner nått... Men nej, jag känner inte ett dugg längre, varken mensvärk eller starka sammandragningar. Det är helt lugnt. Skulle det ha hänt något är jag 100 på att de flesta skulle fått reda på det. För det är ju inte direkt lätt att "dölja" det ;)

Lilla tjejen! 5 dagar, helt sjukt! Vi längtar ihjäl oss här ute!

En vecka..

Idag är det en vecka kvar tills hon är beräknad att titta ut. Men hon verkar inte vilja komma varken idag eller om en vecka. Det är helt lugnt i magen! Känns som att hon valt att stanna kvar för alltid... Högst 3 veckor kvar iaf. Men även det känns ju som en evighet, och då är det väl nästan februari?? Så länge ska vi INTE behöva vänta!
Jag är iaf sjukt förkyld nu. Har en hosta som höll mej vaken till klockan 4 i natt. När den väl lugnade sej var jag täppt i näsan igen. Fy vad det suger! Så jag är helt slut idag. Ögonen vill knappt vara öppna.
SOVA!

8 dagar kvar!

Igår var vi på 18-års fest för en kompis :) Det var väl trevligt, förutom att jag redan vid 20-tiden ville sova... Ovanligt? Nae.
Idag är det 8 dagar kvar. "Bara" en vecka kvar imorgon. Högst 3 veckor, om man räknar med dom veckor man kan gå över. Hoppas jag slipper dom, helst alla tre ;)

Ensiffrigt :)

Jo för nu är det bara 9 dagar kvar till BF! :) Herregud! Hon får gärna komma nu!

Nu då..

10 dagar kvar! Hoppas för allt i världen att jag iaf slipper gå över tiden! Gud vad trist det skulle vara...
Igår var mamma och jag ute o gick som iaf resulterade i mensvärk som inte släpper :) Vi ska ut ikväll igen! :D
Idag har vi varit på stan. Köpte mej lite underkläder :) Mamma bjöd på RÄKMACKA! Mums! Hihi




KOM UT NU!

6 januari...

Hallå! Denna väntan är otroligt trist! :/ Vad ska man hitta på? Springa i trappor, putsa fönster, gå långpromenad?? Nae usch... 11 dagar till BF.. 14 dagar över tiden och det är som mest 25 dagar kvar då... Vad ska man göra hela den tiden? Bläääää...

5 januari

Nu är vi hos älsklingen, jag och lillan :) Idag fick älsklingen ett kusinbarn. Så nu börjar nog även han bli lite galen på att hon ska stanna så länge ;) Han var igång och frågade om jag hade känt några värkar. Men nae, inte så man skulle tro att det var igång! Sa åt han att han ska dra med mej ut och gå lite. Hehe! :)

Fyfan

Fyfan för dom som frågar Hur är det med magen? Hur är det med bebisen?!!!!

Jo men tack din jävla idiot! Jag mår jättebra, jag har inget att klaga på! Jag har inte ont i ryggen, inte ont i höfterna. Jag är inte trött på att vara otymplig och fet. Det är jätte skönt med en spark i revbenen, eller ett knä som nästan skär upp magen. Jag är gärna gravid en eller två månader till. Kanske hela livet? Jodå visst det vill jag gärna vara! Jag har verkligen inget att klaga på. Nae, allt är perfekt! Det kan inte bli bättre. TACK FÖR ATT DU FRÅGADE!

Mmm,,, så är det! Jag kan väl för fan inte svara på om bebisen mår bra. Jag hoppas ju att hon gör det. Och det antar jag att hon gör, eftersom hon stannar?? Det är väl lite trångt, men hon klagar ju antagligen inte...
Jätte gulligt att ni frågar, men bebisen är INTE den person som är GRAVID!


Mamma älskar dej TindraBus, det är inte det! Självklart måste du må bra! Men ibland struntar alla i oss mammor, och bara bryr sej om lilla bebisen. Det är det som är grejen. Vi behöver också en tanke ibland!

12 dagar kvar, RASTLÖS

12 dagar är det kvar till BF! Har tiden nånsin gått så sakta som den gör nu? Nae... Sitter o kollar på repris av Biggest Loser Sverige. Det låter väll också lite sådär? Det är ju inte ens intressant. Usch, tiden går bara såååå sakta när man väntar, och inte orkar jag göra så mycket heller. Helt slut i kroppen. Fast än det kryper i benen som inte verkar vara glada åt att vara stilla.
Och den lilla skruttungen bara sprattlar och hickar. Det är ju helt underbart att känna hennes rörelser. Finns inget som slår det. Eller jo, om hon ville KOMMA UT! Fast hon trivs väll riktigt bra där i magen.

Jaha

Om arvsanlagen kan påverka graviditetslängden lär ju denna lilla unge stanna 15 dagar över tiden! Det orkar vi väll inte? Det skulle ju hinna bli FEBRUARI då :S Uschans...

Vecka 39!

Nu har jag gått in i vecka 39! Känns så otroligt härligt :) När jag var i vecka 30 kändes det som en evighet hit. Men nu är jag här :) Det är ju dags att komma ut nu bebis lilla. Mamma är trött på magen som gör mej så orörlig, fötter som är svullna och allra värst är nog denna täppta näsa! Som har varit täppt dom senaste månaderna. Men det är ju värt det säger ju alla :) Så det tror jag allt, jag är bara trött på det för stunden. Åh vad jag vill se dej NU!

Lite bilder

Ja grannen var ju här och fotade för några veckor sen. Har inte lagt upp nån av dom bilderna än tror jag :)



Här en något hängigare verision av TindraMage :) I vecka 35



Riktig knubb bulle :)


Kanske kan se någon skillnad sen vecka 25(headern) :)

Väntar och väntar...

Vad annars finns att göra? Nu börjar jag känna av den här tråkiga långa tiden som jag trodde inte alls skulle vara tråkig för min del. Men nu har den börjat! Idag är det iaf "bara" 2 veckor kvar till måndagen den 17 januari. Som förhoppningsvis inte blir mycket mer än så... Det är ju så trist! Tiden går så långsamt när man inte har nått att göra om dagarna heller... Usch -.-'

Nu får du...

...mer än gärna komma ut lilla TindraBus! Det är rätt trångt där inne ju :) Vi längtar efter dej massvis. Inte ens gick det att skrämma ut dej med fyrverkerier! 15 dagar till BF iaf. Det är ju inte så mycket men du är ju färdig därinne :)

Gott nytt år!

2011!! Äntligen är det januari. Tindras månad :) Nu kan du få komma när som helst lilla bus! Helt okej nyår faktiskt :) Men här var det dåligt med fyrverkerier måste jag säga! Det var vi, grannarna på båda sidor och sen ett ställe till som jag såg raketer ifrån.

Det är 16 dagar kvar till BF nu. Egentligen ingenting, men det känns som evigheter... Hoppas hon kommer snart, för jag vill inte vänta mer!

RSS 2.0