Jahopp :)

Nu har mamma och jag bakat bullar och sockerkaka. NATTBULLAR! :D
Mycket goda faktiskt! Bebis är iaf vaken nu så jag lär inte somna på ett tag:)
Tror att liten saknar pappa minst lika mycket som jag gör redan! (a) 

Godmorgon, nästan.

Vaknar liggandes på rygg trots att det gör så förbannat ont,,, hmm...
Idag ska jag till Västervik, ska kolla på barnvagn och sen träffa kompisarna på skolan :)

80 dagar!

Ursäkta men börjar med ett stort BLÄ!
Har börjat få så otroligt ont i ryggen och blir illamående så fort jag lägger mej på rygg... Antagligen är det nån nerv, med konstigt namn, som sitter i kläm när lill*n trycker på där. Usch!

Nu är det iaf bara 80 dagar kvar!:)

Slänger med en bild på magen vecka 29

Spark

Tänkte sova, men med en skrutt som verkar älska att sparka sin mamma hårt på revbenen får det nog vänta ett tag:) Plus att jag har börjat få så skitans ont i ryggen när jag sover, så jag har knölat ihop ett badlakan och lagt under bäddmadrassen. Det blir som ett, JÄTTE SKÖNT! , stöd. Och sen en kudde mellan knäna, perfekt. Finns det inga special byggda sängar för gnälliga gravida? :D
Det är 87 dagar kvar idag. Snart bara 86.

Under 90!

Nu är jag även under 90 dagar. Idag är det 89 dagar kvar och tiden går så himla snabbt!!

Konstig dag... Pojke eller flicka! OCH! Det här med namn!

En helt super konstig dag. Sån som jag brukar ha nån gång ibland nu för tiden!
Men i alla fall har jag ju jobbat idag igen, det är faktiskt j*vligt roligt att ha nått o göra på dagarna! Annars försvinner tiden bara iväg, bort! Fast det känns det iofs som att den gör nu med. För nu är det bara 97 dagar kvar. Jag minns när det var 133 och det var fasen inte länge sen! Bara lite oktober o november o december MYS, nyår och sen kan h*n komma vilken dag som helst. Det är inte så lång tid som det låter!.......

Förresten,, alla frågar om kön. Jag vet inte vad det är för något där inne. Men eftersom alla säger att det är typisk "pojkmage", så är jag helt inställd på det. Tänk då vilken överraskning att få en tjej! Woopsiiie!

Och sen namn... Om jag var helt ensam om att välja ett fint namn hade det varit gjort för länge sen. Men nu är vi två och usch vad det är svårt med namn som vi båda tycker om. Sen vill ju jag ha flera val. För tänk om "Arne" kommer ut och ser ut som en "Simon". Eller om "Kajsa" kommer ut och ser ut som en "Gerd"! Jag vill ju inte ha 100% valt namn innan :)

En tjockis bild också från v22 till v26(förra veckan) tänkte jag :)
Tänkte också att jag tycker att magen ser så annorlunda ut på alla kort. Men sen är jag ju inte proffs fotograf heller, speciellt när det gäller att ta kort på min egna mage :)
Men det syns jag att grodan växer! :)

100 dagar!

Wahh! Idag är det bara 100 ynka dagar tills våran älskade lilla skrutt ska komma! Jag både längtar samtidigt som jag är så j*vla nervös... 100 dagar och imorgon är det bara tvåsiffrigt! Tiden har ju sprungit iväg!



Jag har inga nya bilder på magen, men några fler från förra veckan :)

  








Magen nu igen :)

Vecka 25
Dålig är jag på att vara inne här... Men nu kommer i alla fall ny bild på magen:)

Vecka 25

RSS 2.0